Η KOURTIS Travel έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές εκπαιδευτικές περιπέτειες, τόσο για μαθητές όσο και για ενήλικες. Με αφετηρία μας την Ελλάδα , θέλαμε να μοιραστούμε τις χώρες και τον πολιτισμό μας με άλλους. Είτε εργάζεστε με μια ομάδα μαθητών είτε με ενήλικες, το KOURTIS Travel υπόσχεται μια εμπειρία ζωής .

Η αποστολή της KOURTIS Travel είναι να σχεδιάσει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά ομαδικά ταξίδια για να υποστηρίξει τους δασκάλους και να τους βοηθήσει να κάνουν τους μαθητές τους να ανακαλύψουν, να μοιραστούν και να κατανοήσουν την ποικιλομορφία και την ομορφιά του κόσμου γύρω τους.

Η ταξιδιωτική εμπειρία της KOURTIS Travel είναι ένα εμπλουτιστικό και αξέχαστο ταξίδι.

Σχεδιασμός Στρατηγικής

Με, έχετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος που ταιριάζει στο πρόγραμμα σας. Η έμπειρη και επαγγελματική ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο δρομολόγιο σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς σας στόχους. Θέλετε να μείνετε στην καρδιά της πόλης, να κάνετε τοπικές εκδρομές και να φάτε σε τοπικά αυθεντικά εστιατόρια; Θέλετε να αφιερώσετε λίγο ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας; Θα το κάνουμε να λειτουργεί βάση του προγράμματος σας .

Η Υγεία και η Ασφάλεια σας Προέχει

Είστε η νούμερο ένα προτεραιότητα KOURTIS Travel, γι’ αυτό το ολοκληρωμένο και εξελισσόμενο Υγειονομικό Σχέδιο της καθώς και τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας είναι σε ισχύ για την ευημερία όλων.

Η περιήγηση σας είναι δική σας

Δεν είναι όλες οι ομάδες το ίδιο, θα έχετε μια πλήρως προσαρμοσμένη και ποτέ μη συνδυασμένη ιδιωτική περιήγηση.Πείτε μας πώς μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία σας μοναδικά δική σας.