Ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων

Το ταξίδι με ένα πολυτελές τουριστικό λεωφορείο είναι μια μοναδική εμπειρία και ιδανική λύση για όποιον ταξιδεύει στο δρόμο για κοντινές ή μακρινές αποστάσεις . Η κατοχή αξιόπιστων λεωφορείων είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας για να διασφαλίσουμε ότι το οδικό ταξίδι σας θα παραμείνει ασφαλές.Τα ομαδικά ταξίδια μπορούν να είναι πραγματικά διασκεδαστικά με τα οδικά ταξίδια, καθώς κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την οδήγηση οπουδήποτε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η οργάνωση ενός ταξιδιού με λεωφορείο μπορεί να φαίνεται περίπλοκη με την πρώτη ματιά, αλλά αν ακολουθήσετε το παρακάτω βήμα, το ταξίδι σας θα πάει ομαλά και χωρίς άγχος. Τα ταξίδια με λεωφορείο είναι μια άνετη και οικονομική επιλογή για μικρές, μεσαίες και μεγάλες ομάδες ανθρώπων.

Βήμα 1

Συλλέξτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (μην ξεχάσετε να ρωτήσετε και την ομάδα σας!):

  • Πόσα άτομα ταξιδεύουν;
  • Ποιες είναι οι ημερομηνίες του ταξιδιού σας;
  • Ποια είναι τα σημεία παραλαβής και αποβίβασής σας;
  • Χρειάζεστε ειδικές ανέσεις;
  • Έχετε ειδικές απαιτήσεις;

Αποκτήστε πολλές επιλογές ενοικίασης λεωφορείων, διερευνήστε τους κανόνες και τις ανέσεις WiFi, κτλ συζητήστε το με τα μέλη της ομάδας σας και επιλέξτε την αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα. Στη συνέχεια, μιλήστε μας για όλες τις δραστηριότητες και τις στάσεις που θέλετε να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ώστε να μπορείτε να δώσετε αυτές τις πληροφορίες στον ειδικό κρατήσεών σας και να μην υπάρχουν προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Διαθέτουμε στόλο τουριστικών λεωφορείων που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε αριθμό επιβατών καθώς επίσης έμπειροι οδηγοί άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και διακρίνονται από ευγένεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας.